KINDERBADJE BEATRIXPARK

Het kinderbadje in het Beatrixpark is vanaf begin mei tot eind september geopend en gratis toegankelijk. Het badje wordt gevuld bij zonnig weer en een minimum temperatuur van 2o°. Voor een goede waterkwaliteit wordt er enkele malen per dag het water getest en indien nodig wordt er met een speciale stofzuiger het badje doorlopen en/of wordt er chloor toegevoegd. De toiletten in ons gebouwtje naast het badje zijn gratis toegankelijk. Als het badje is gevuld, worden de toiletten door de toezichthouder onderhouden. Indien het badje niet is gevuld, regelen wij de toiletten. In 2006 werd het badje door Het Parool verkozen tot het beste pierenbadje van Amsterdam.

Wil je zeker weten of het badje is gevuld? Check dan onze sociale media, wij plaatsen altijd een berichtje indien het WEL is gevuld met water.

Naast het badje is een speelplaats met een grote zandbak en diverse speeltoestellen. Na ons bewonersinitiatief in samenwerking met de gebiedsmakelaar, is eindelijk in 2019 de speeltuin opgeknapt en zijn er nieuwe speeltoestellen bijgekomen. Wij zijn heel blij met het resultaat!

badje open